Particulieren

Zonnepanelen laten installeren is op dit moment de beste investering die u kunt doen. U kunt geen beter rendement behalen op uw geld. Niet op de spaarrekening, niet in aandelen, nergens. Zelfs als u het totale bedrag financiert behaalt u nog een mooi rendement. Daarom is het nú het moment om te kiezen voor zonnepanelen.

Zonne-energie dus. We weten allemaal dat er iets moet gebeuren. De CO2-uitstoot moet omlaag. Maar weet u ook dat U hier een belangrijke bijdrage aan kunt leveren? Als 100.000 huishoudens overstappen op zonne-energie – met gemiddeld 10 panelen – scheelt dit zo’n 129.000.000 kilo aan CO2-uitstoot per jaar.

De Gier Groede 2

Vijftig euro per maand extra. Honderdduizenden gezinnen in Nederland kunnen dit goed gebruiken. Die extra vijftig euro bestedingsruimte heb je al met een investering van 10 zonnepanelen op het dak.
Arjan Eikelenboom, ‘Op zonnekracht vooruit’

Kies daarom nú voor zonnepanelen van Duurzame technieken Walhout uit Goes.

Wist u dat het zonlicht dat de aarde in één etmaal ontvangt, zo intens is dat we er vijftig jaar lang de hele wereld mee van energie zouden kunnen voorzien? Met bovenstaande in het achterhoofd zijn er inmiddels vele aanbieders op de markt – en weer van de markt verdwenen – die u verleiden tot een snelle aankoop.

DtW doet het anders.
FullBlack

Bij ons begint Duurzaamheid met het opbouwen van een relatie. Advies ‘op maat’ is, voor alles, waar we voor staan. Niet zoveel mogelijk verkopen maar het beste advies is waar we voor gaan. We komen dan ook graag vrijblijvend bij u op bezoek om naar uw wensen te luisteren en de (on)mogelijkheden te inventariseren. We kijken naar uw stroomverbruik > wat is daar te winnen? Immers: wat u niet verbruikt hoeft u ook niet op te wekken. Iedere woning is anders en ieder huishouden ook. Daar passen we graag ons advies op aan.

Wilt u na deze oriënterende ronde verder gaan dan maken we – eveneens vrijblijvend – voor u een offerte op maat. Helder, compleet, duidelijk en onderbouwd. DtW hanteert niet voor niets de slogan ‘Zeg wat je doet en Doe wat je zegt’. Zo zetten we voor u niet alleen de technische feiten op een rij maar krijgt u een goed beeld van de investering en de opbrengst zodat u exact weet binnen welke termijn u uw geld heeft terugverdiend.

BTW terug voor de particulier
U kunt ook als particulier de BTW terugvragen bij de Belastingdienst. Dat is mooi meegenomen en komt de terugverdientijd ten goede. Ziet u op tegen de rompslomp die dit met zich meebrengt? Wij kunnen dit voor u verzorgen, en dat tegen minimale kosten.

Zet de volgende stap naar een duurzame toekomst. Nodig ons uit voor een oriënterend gesprek.
Klik hier om een vrijblijvende offerteaanvraag te doen.