Zakelijk

Ontdek hoe duurzaam ondernemen ook financieel rendeert

panelen_zakelijkDuurzame technieken Walhout realiseert projecten in de zakelijke, agrarische, publieke en particuliere markt en ontwerpt daarbij steeds voor elke individuele klant een oplossing op maat. Uitgangspunt is steeds het optimaliseren van het energieverbruik van de klant en het installeren van een doordacht en compleet “groen” systeem met kwalitatief hoogwaardige producten die een hoog financieel rendement van de investering garanderen.

Naast zonnepanelen maken daarom ook warmtepompen, zonneboilers en pelletkachels deel uit van ons innovatieve productenpakket. Voor onze ontwerpen maken wij gebruik van geavanceerde software zodat alle technische, financiële en ecologische aspecten van een systeem exact worden berekend. Al onze ontwerp- en werkmethoden worden voortdurend gecheckt door een erkend en onafhankelijk ingenieursbureau om de kwaliteit voor onze klanten te borgen.

Het woord ‘duurzaam’ prominent in onze bedrijfsnaam is een bewuste keuze.
Duurzaam begint voor ons allereerst bij de relatie, pas daarna komen de duurzame producten en technieken aan de orde.

panelen_zakelijk2Duurzame technieken Walhout realiseert haar opdrachten altijd voor een vaste aanneemsom, zonder bijkomende kosten.

Na het realiseren van uw energiesysteem, verzorgen wij – desgewenst – ook de service, het onderhoud en een 24/7 monitoring van uw installatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het adviseren over subsidies (zoals de SDE+ regeling), fiscale aftrekposten (zoals EIA, KIA, MIA en VAMIL), financieringen en diverse bijzondere regelingen (zoals bijvoorbeeld asbestsanering). Desgewenst overleggen wij hierover ook met uw accountant en/of bank.

Waar nodig werken wij samen met onze gespecialiseerde partners in andere disciplines zodat wij onze klanten altijd volledig kunnen ontzorgen. 

Duurzame technieken Walhout: de eerste stap naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!
Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.