Duurzaam advies

Kies voor kwaliteit & persoonlijke aandacht

Wij komen bij u langs voor een eerste gesprek. Zo krijgen wij een goed beeld van uw wensen en de mogelijkheden van het pand. Samen met een deskundige kijkt u naar de plus- en minpunten van de verschillende verduurzamingsopties. 

Deze acties hoeft u niet allemaal in één keer te laten uitvoeren. Samen met u maken we een planning voor wat we direct kunnen uitvoeren en wat op een later moment aan bod komt. Uiteraard kunt u voor de uitvoering ook zelf een installateur inschakelen. Na het adviesgesprek stellen wij een offerte voor u op. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden.

Wij ontzorgen u volledig, vanaf het advies tot de oplevering
en het onderhoud van uw installatie. Laat u de verduurzaming van uw pand door ons uitvoeren? Dan bent u verzekerd van kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht. Na de uitvoering komen wij langs voor een opleveringsgesprek. In dit gesprek nemen we alles nog eens door en kunt u resterende vragen stellen. Wij kunnen u dan ook helpen bij het indienen van subsidieaanvragen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

In zee gaan met Duurzame technieken Walhout is duurzaam investeren en zorgeloos renderen!

Vraag een vrijblijvend en
duurzaam advies aan

Met het invullen van uw telefoonnummer geeft u toestemming aan DtW om u te bellen voor marketingdoeleinden.

Advies op maat

Elk advies van DtW is maatwerk. Wilt u weten waar u moet beginnen met verduurzamen of in welke volgorde u dit kunt aanpakken? Wij spitsen elk advies toe op uw unieke situatie.

01.

Adviesgesprek

Samen bekijken we uw wensen op het gebied van verduurzamen en bespreken we de technische mogelijkheden.

02.

Installatie

De installatie wordt uitgevoerd door vaste installateurs waarmee we samenwerken. Zo bent u verzekerd van een deskundige installatie.

03.

Opleveringsgesprek

Na de installatie is het tijd voor het opleveringsgesprek. We ondersteunen u – indien gewenst – met de subsidieaanvraag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul bovenstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Deze website maakt gebruik van cookies