Zonnepanelen

Uw duurzame toekomst is onze zorg

Wist u dat u een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot? Met zonnepanelen op uw dak draagt u substantieel bij aan een schonere aarde, een beter milieu en een fijnere plek voor onze kinderen en kleinkinderen.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Wij staan u graag bij in het gehele proces, van aankoop tot aanleg en onderhoud. Op het internet kunt u veel verschillende zonnepanelen vinden die, volgens de aanbieders, allemaal even goed zijn.  Wat is de beste keuze in uw situatie? Bij het maken van deze keuze profiteert u van onze technische kennis. Wij selecteren, in overleg met u, de beste installatie voor uw woning of bedrijfspand. Samen met u maken wij een totaalplan, op maat gemaakt voor uw situatie. Iedere woning, elk pand en elk huishouden is immers anders.

Voor de installatie van uw systeem werken wij samen met een team van ervaren vakmensen.  Zodra de installatie gereed is, volgt een opleveringsgesprek waarin u duidelijke uitleg over de installatie- en de werking ervan krijgt. Tevens is er alle ruimte voor eventuele vragen. Desgewenst helpen we u met het installeren van een app t.b.v. de monitoring.

Adviesgesprek

Wilt u zonnepanelen laten aanleggen? Wij komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen. Wij gebruiken onze technische kennis om te onderzoeken welk systeem voor u het beste werkt en wat het meeste rendement oplevert. Ook bekijken we welke zonnepanelen qua design en techniek bij uw dak passen.

Na het gesprek ontvangt u een overzichtelijke offerte. Hierop vindt u alle technische informatie en een overzicht van de besparing op uw energiekosten. Zo ziet u in één oogopslag wanneer u uw investering heeft terugverdiend. 

Mogelijkheden

Bij ons bent u verzekerd van zonnepanelen van de beste kwaliteit. Wij werken met Monokristallijne zonnepanelen. Dit zijn overwegend glas/folie panelen, bij voorkeur full black. Glas/glas panelen leveren we eveneens en voor situaties waar gewicht een probleem is hebben we de mogelijk tot het plaatsen van lichtgewicht flexibele panelen. Tijdens het adviesgesprek nemen we alle opties met u door en lichten we ze uitgebreid toe.

Installatie

Wanneer de keuze voor zonnepanelen is gemaakt, gaan wij voor u aan de slag met de installatie. Daarvoor werken we samen met betrouwbare en erkende vaste installateurs. Doordat ze de juiste diploma’s op zak hebben en regelmatig bijscholen is hun kennis altijd up-to-date. Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden nemen we op locatie alles samen met de monteur door. Zo voeren we nog een extra controle uit.


Om de opgewekte stroom te kunnen gebruiken in uw huishouden heeft u een omvormer nodig. Wij gebruiken omvormers waarop we de panelen parallel kunnen aansluiten. Het rendement van de panelen wordt daardoor niet minder wanneer een van de zonnepanelen tijdelijk wat minder stroom levert door bijvoorbeeld schaduw.

Service

De zonnepanelen zijn geïnstalleerd en opgeleverd: tijd voor het opleveringsgesprek. Binnen een week na de montage komen we naar u toe en horen we graag uw ervaringen. Als u vragen heeft over btw teruggave of het aanvragen van subsidie komen we u daarbij te hulp.

Na aanleg van de zonnepanelen houden we actief bij hoe uw installatie functioneert. We monitoren uw systeem via internet. Storingen kunnen we zo meestal voor zijn, en als er toch een storing optreedt zijn we er snel bij. Op zonnepanelen heeft u een langlopende garantie van minimaal 15 jaar. Mocht er iets stuk gaan tijdens de garantieperiode, dan vervangen we dat. Zo bent u voor lange tijd verzekerd van duurzame energie. Naast deze fabrieksgarantie heeft u tevens een vermogensgarantie op de zonnepanelen welke garandeert dat deze in het 25e jaar nog minimaal 80% van hun vermogen leveren. 

Verder verduurzamen? Laat u zich dan adviseren en informeren over de mogelijkheden voor het plaatsen van een warmtepomp. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Samen bekijken we de mogelijkheden voor zonnepanelen voor uw woning, rekening houdend met uw budget.

Deze website maakt gebruik van cookies